fbpx Skip to content

За нас

“Всичко, в което ние от Body Goals Club вярваме е всекидневния стремеж към това да създаваме по-добра версия на себе си. Малките крачки, които водят до големите цели. И именно в постигането на големите цели ние намираме любовта към живота.”

1 +
EU Countries
0 +
Happy Customers
0 /5
Review Rating

Нашата история

Body Goals Club е български бранд!

Всичко започна от любовта ни към спорта, любовта към природата, стремежа за по-здравословен начин на живот и разбира се, желанието да постигнем перфектна форма.

Спортът е прекрасно нещо и без съмнение е единственият начин, по който можем да изваем фигурата си и да постигнем най-добрия резултат за нашето тяло.

В желанието си да постигнем нашата цел по-бързо, ние знаехме, че природата може да ни помогне. Започнахме да се образоваме в сферата и да проучваме различни полезни съставки, екстракти и масла, извлечени от растения, билки и плодове. В месеците на проучване с удивление научихме, че природата може да ни помогне повече отколкото си мислехме. Намерихме невероятни натурални продукти, които без съмнение са с доказани качества и използвани от хората в продължение на стотици години.

След дълъг период на тестване, успяхме да отсеем най-ефективните съставки и да ги комбинираме в микс от натурални продукти, които да забързат крачките ни към постигането на голямата цел.

Любимите ластици на момичетата от Italy Germany Bulgaria Spain Portugal Greece United Kingdom Belgium Croatia France Hungary Romania Slovenia Austria Czechia Netherlands Sweden