fbpx Skip to content

Как да се чувстваш страхотно в тялото си?

Днес искаме да обърнем внимание на нещо специално. Нещо, което би трябвало да притежава всяка жена в днешно време. За жалост никой не се ражда с него. Никой не може да ти го даде. Никой не може да си го купи. Не става въпрос за нещо материално, а за нещо много по-ценно. Нещо, на което се дължи голяма част от вашето щастие, ако го притежавате или пък нещо, което би могло да промени живота ви, ако успеете да го придобиете. Днес искаме да обърнем внимание на САМОЧУВСТВИЕТО. Качество, което всяка една жена трябва да знае как да придобие. Голяма част от нашето самочувствие се дължи на външния ни вид. Начинът, по който се чувстваме в кожата си. В тази статия бихме искали да обърнем внимание точно на този аспект, а именно: Ще бъдем много по-самоуверени, ако спортуваме.

Ефектът, който редовните тренировки могат да окажат върху самочувствието ни, са толкова осезаеми и доказани, че трудно могат да бъдат пренебрегнати. Когато спортувате, организмът ви отделя хормони, които ви карат да се чувствате чудесно. След всяка тренировка, имате ясното доказателство, че сте направили нещо конструктивно и тялото ви е програмирано да подкрепи тази реакция. Ако запазите постоянство, резултатите от добрата физическа форма ще стават все по-видими.

Има моменти, обаче, в които резултатите не идват толкова бързо колкото ни се иска, особено когато става въпрос за сваляне на килограми. Понякога губим мотивация, ако не забележим резултатите още в първите седмици. За да бъде здравословен и приятен целият процес не трябва драстично да намаляме или спираме храната или да се изтезаваме всеки ден с 2,3-часови тренировки, за да постигнем резултатите по-бързо. Това само би ни накарало да се откажем да продължим с промяната и да преследваме мечтата си за по-красиво тяло. За да изпитваме удоволствие от целия процес и да не ни се струва като мъчение, всичко трябва да се случва постепенно: намаляване на калорийния прием с няколко стотин калории и 20/ 30мин. тренировки няколко пъти в седмицата са начинът, който би ни се сторил доста по-приятен, интересен и би ни запазил мотивирани през цялото време.

Как обаче да постигнеш резултатите по-бързо?

Със сигурност НЕ ти препоръчваме употребата на хапчета и прахове за отслабване. Това със сигурност не е здравословният начин за постигане на по-бързи резултати.

В изминалата година, в желанието си да постигаме по-добри и по-бързи резултати от тренировките решихме да се обърнем към природата. Започнахме да се образоваме в сферата и да проучваме различни полезни съставки, екстракти и масла, извлечени от растения, билки и плодове. В месеците на проучване с удивление научихме, че природата може да ни помогне повече отколкото си мислехме. Намерихме невероятни натурални продукти, които без съмнение са с доказани качества и използвани от хората в продължение на стотици години. След дълъг период на тестване, успяхме да отсеем най-ефективните съставки и да ги комбинираме в натурален продукт, който да забърза крачките ни към постигането на голямата цел.

Така успяхме да създадем лосион от изцяло натурални съставки, абсолютно безвреден за кожата, да, дори и за чувствителна кожа, които да ни помогне да изгорим мазнините по-бързо. При употребата на предтренировъчен лосион Workout Lotion, процеса на потене започва на много по-ранен етап, благодарение на маслото от пачули и кофеина в състава му. Също така лосиона елиминира неприятната миризма и придава свеж аромат на тропично манго по време на цялата тренировка.

Как действа предтренировъчния лосион Workout Lotion?

Разгражда мастните депа и предотвратява появата на нови, стимулира циркулацията и подобрява издръжливостта ви по време на тренировка. След нанасяне на лосиона се наблюдава значително по-бързо изпотяване, което е основен процес за изхвърляне на мазнините.

Благоприятното му действие върху кожата ви предпазва от появата на стрии, хидратира и тонизира кожата. В допълнение към това неутрализира неприятната миризма и е БЕЗ НЕПРИЯТЕН ЗАГРЯВАЩ ЕФЕКТ.

Как може да се използва лосионът за тренировка Workout Lotion?

Лосионът е подходящ за използване преди тренировка във фитнеса или у дома, танци или някаква друга физическа дейност като разходка в парка или планината. Нанесете малко количество и втрийте в кожата, като масажирате. Не оставя следи по дрехите, подходящ е за всеки тип кожа, дори чувствителна.

Вземете решение и нека промяната започне ДНЕС!

Ето и едно предложение за 15-минутна интензивна тренировка за дупе с ластици: